Privatlivspolitik

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Guldsmed Anders E, fordi du gerne vil bestille en vare. Men vi forestiller os, at du gerne vil vide, hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem. Det vil vi gerne fortælle dig.

1. Data
Guldsmed Anders E bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et produkt.

Vi bruger følgende oplysninger:

– Navn og adresse på afsender og modtager
– Telefonnummer
– Betalingsadresse
– E-mailadresse
– Betalingsinformation
– IP-adresse.

2. Sikkerhed
Vi beskytter de oplysninger, du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt, at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør og til det formål det er beregnet.

3. Opbevaringsperiode
Vi gemmer personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne behandle din ordre. Herefter vil personoplysningerne blive slettet, medmindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver loven, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

4. Formål
Vi bruger, de data du giver os til forskellige formål:

For at kunne levere din bestilling: Vi bruger selvfølgelig oplysningerne til at behandle din bestilling. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling.

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os via e-mail eller ved at ringe til os. Du vælger selvfølgelig, hvilke oplysninger du sender til os. Disse oplysninger gemmes kun så længe det er nødvendigt for at kunne besvare dit spørgsmål. Vi vil jo gerne hjælpe dig bedst muligt.

5. Tredjepart
I visse tilfælde, kan vi dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling, F.eks. Post Danmark eller et andet fragtfirma.

Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site.

6. Tredjeparts websites
Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Privatlivspolitik inden du bruger dem.

7. Ændring af Privatlivspolitikken
For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi af og til denne privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

8. Se, ændre, slette data eller andre spørgsmål
Du kan sende en anmodning om at se, ændre, slette eller overføre din persondata. Du kan for eksempel tjekke om dine data er korrekte. Vil du gerne vide, hvilke oplysninger du har givet os lov til at bruge eller vil du begrænse brugen? Det kan du også anmode om. Har du spørgsmål angående denne privatlivs politik kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til info@guldsmedanderse.dk eller pr. brev til:

Guldsmed Anders E
Dyrlæge Jürgensensgade 20
3740 Svaneke
Telefon: +45 26787957
E-mail: info@guldsmedanderse.dk

CVR.Nr: 21 26 83 48

9. Klager
Vi hjælper dig gerne, hvis du har klager til den måde vi behandler personoplysninger. Du kan også klage hos https://www.datatilsynet.dk/som fører tilsyn med behandling af personoplysninger.